Projecten

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Projecten
150 verschillende houten tafels hebben we gemaakt voor de ‘Houten Kathedraal’: het nieuwe onderkomen van de Triodos bank, een van de meest duurzame banken ter wereld. Het vrijgekomen hout van de bouwplaats kon zo opnieuw worden gebruikt: een mooie & duurzame oplossing. Hier kun je meer lezen over dit bijzondere gebouw. Trots op dit project! Foto: Alexander van Berge / Pieter de Vos
Esdoorn tafel voor Triodos
houten tafels van esdoorn
Voor Notariskantoor Werker uit Den Haag hebben we diverse bureau’s op maat gemaakt, evenals een vergadertafel. Iepenhouten bladen gecombineerd met een onderstel van wit gepoedercoat staal voor de bureau’s. De vergadertafel is geheel van iepenhout.
Voor het hippe kantoor van Squarewise in Amsterdam hebben we verschillende bureau’s gemaakt: met een  eiken blad en een gereviseerd onderstel van Gispen. Prettig om aan te werken, functioneel, duurzaam en erg mooi!
Twee 6 meter lange beuken bladen voor deze gezellige kapperszaak 4Hair in Nieuwegein! 6 meter….uit 1 stuk: kun je het voorstellen? Het was nog best een klus om deze lange bladen op de plaats van bestemming te krijgen!
Het is heerlijk tafelen bij Brasserie Buut in Doorn! Deze brasserie is gevestigd op een bijzondere plek, nl ín de kerk in de oude dorpskern. Voor zowel binnen als buiten hebben we een paar stoere eikenhouten tafels op maat gemaakt. Check it out!
Hoe cool is het om je bedrijfslogo in te freezen in de tafelpoot! Betere branding kun je je eigenlijk niet voorstellen, toch? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Een heerlijke lichte kantoorruimte op een prachtige plek in Utrecht; dat was de plek waar deze ovale essen houten tafel mocht komen te staan. En wat komt hij daar mooi tot zijn recht.  Aangevuld met een essen werkblad in de serre.